Home

 

Welkom bij Dimension | Holistische praktijk voor massage & shiatsu

Heeft u fysieke klachten of wilt u gewoon een ontspannende massage?
In onze praktijk kunt u terecht voor vele soorten behandelingen.

 

 

ONTSPANNINGSMASSAGE

Massage bij Dimension is een holistische belevenis die u totaal in ontspanning brengt. Er is aandacht voor het hele lijf en voor u als mens. Want een lichaam is méér dan spieren alleen. ‘Holistisch’ staat voor een verbinding van lichaam en geest: de body-mind-balance.

SHIATSU

Shiatsu is een bijzondere vorm van massagetherapie. Het werkt niet alleen klachtgericht, maar juist ook ter preventie van klachten. Door de gebruikte technieken onderscheidt het zich duidelijk van de handgrepen die in de westerse massage worden gebruikt. De methode wordt afhankelijk van de klacht in zittende of liggende houding gegeven.

TCG-BEHANDELINGEN

In de westerse geneeskunde wordt met name gekeken naar specifieke oorzaken van ziekten en wordt er gericht behandeld op de directe klacht, zonder naar eventuele onderliggende oorzaken te kijken. De Traditionele Chinese Geneeskunde is holistisch, gebaseerd op de filosofie dat alles onderling afhankelijk en onderling interactief is in het universum.

DORN & BREUSS

De basis van de Duitse Dorn & Breussmethode is altijd de correctie van het beenlengteverschil. We hebben even lange benen, alleen: daar waar het been langer lijkt, is er meer ruimte in het heupgewricht. De Dorn & Breussmethode is een milde therapievorm, waarbij op een voorzichtige manier de wervels op je juiste plek terug worden geplaatst.

  

Massagepraktijk Dimension is aangesloten bij:

 

 

 

CONTACT

Adres: Putstraat 18A | 9291 EL | Kollum

E-mail: info@dimensionmassage.nl

Telefoon: +31 (0)6 305 852 97

Openingstijden

Maandag: 08.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.00 uur
Woensdag: 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 16.00 uur

© Massagepraktijk Dimension