BOLLE BUIKEN MASSAGE

BOLLE BUIKEN MASSAGE

Bolle Buiken Massage


Als je zwanger bent, is aanraking en ontspanning belangrijk. Door aanraken via massage, maakt je lichaam hormonen aan die een goede zwangerschap stimuleren. De ontspanning die je door de massage ervaart, versterkt dat effect. Als je vanaf het begin van je zwangerschap regelmatig een massage krijgt, is dat dus goed voor jou én je kindje.


Tijdens een Bolle Buiken Massage ontspan je heerlijk door oliemassage. Met pulsen (het zachtjes wiegen van lijf en ledematen) werkt die ontspanning diep door in je lichaam. De massage zorgt er ook voor, dat er minder vocht ophoopt in je handen en voeten. Met stretchingtechnieken, ontstaat er meer ruimte in je lichaam. Dat is vooral prettig als je wat verder in je zwangerschap bent. Verder wordt je houding gecorrigeerd, waardoor je minder lagerugklachten ontwikkelt. Wist je trouwens dat uit onderzoek blijkt dat zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen, vaak minder complicaties hebben bij de bevalling?


Tijdens de massage lig je op een speciale kussenset, de BodyCushion. De eerste vijf tot zeven maanden kun je zelfs nog op je buik liggen (dat is een beetje afhankelijk van hoe groot je buik is). Daarna heerlijk ondersteund in zijligging.


Een volledige Bolle Buiken Massage duurt net zo lang als een gewone massage: 60 minuten. Tijdens deze massage krijgt je hele lichaam aandacht: rug, buik, benen, armen, nek, hoofd. Al die plaatsen waar zich veel spanning ophoopt tijdens je zwangerschap.


CONTACT

Adres: Putstraat 18A | 9291 EL | Kollum

E-mail: info@dimensionmassage.nl

Telefoon: +31 (0)6 305 852 97

Openingstijden

Maandag: 08.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.00 uur
Woensdag: 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 16.00 uur

© Massagepraktijk Dimension