ONTSPANNINGSMASSAGE

  

Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen.

SHIATSU

  

Shiatsu is een bijzondere Japanse vorm van massagetherapie. Het werkt niet alleen klachtgericht, maar juist ook ter preventie van klachten. Door de gebruikte technieken onderscheidt het zich duidelijk van de handgrepen die in de westerse massage worden gebruikt. De methode wordt afhankelijk van de klacht in zittende of liggende houding gegeven.

TCG-BEHANDELINGEN

  

In de westerse geneeskunde wordt met name gekeken naar specifieke oorzaken van ziekten en wordt er gericht behandeld op de directe klacht, zonder naar eventuele onderliggende oorzaken te kijken. De Traditionele Chinese Geneeskunde is holistisch, gebaseerd op de filosofie dat alles onderling afhankelijk en onderling interactief is in het universum. De mens maakt deel uit van de holistische entiteit en moet worden geanalyseerd of geïnterpreteerd in relatie tot het geheel. Het holistische concept van  TCG omvat de integriteit van het lichaam en de relatie met de buitenwereld.

DORN & BREUSS

  

Dorn&Breusstherapie is een milde therapievorm, waarbij op een voorzichtige manier de wervels op je juiste plek terug worden geplaatst. Tegelijkertijd wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding verbetert. Hierdoor voelt u zich beter en worden klachten voorkomen en genezen.

BOLLE BUIKEN MASSAGE

  

Als je zwanger bent, is aanraking en ontspanning belangrijk. Door aanraken via massage, maakt je lichaam hormonen aan die een goede zwangerschap stimuleren. De ontspanning die je door de massage ervaart, versterkt dat effect. Als je vanaf het begin van je zwangerschap regelmatig een massage krijgt, is dat dus goed voor jou én je kindje.

VOETREFLEXOLOGIE

  

Alle organen, klieren en weefsels hebben zenuwuiteinden in de voeten. Voetreflexmassage geeft deze zenuwuiteinden impulsen. Daardoor gaat de energie weer stromen en wordt de natuurlijke balans weer hersteld.