DORN & BREUSS

DORN & BREUSS

De basis van de Duitse Dorn & Breussmethode is altijd de correctie van het beenlengteverschil. Bijna van iedereen heeft een ‘beenlengteverschil’. We hebben even lange benen, alleen: daar waar het been langer lijkt, is er meer ruimte in het heupgewricht. Bij uitzondering is het beenlengteverschil het gevolg van een operatie of geboorteproblemen.


Dorn & Breusstherapie is een milde therapievorm, waarbij op een voorzichtige manier de wervels op je juiste plek terug worden geplaatst. Tegelijkertijd wordt het bindweefsel tussen de wervels losgemaakt, waardoor de doorbloeding verbetert. Hierdoor voelt u zich beter en worden klachten voorkomen en genezen.


De benen zijn de steunpilaren van ons bekken. Als deze pilaren van ongelijke lengte zijn, staat ook het bekken scheef. Dit veelvoorkomende probleem moet verholpen worden, omdat het anders voor veel problemen kan zorgen. Het verschil leidt vaak tot heiligbeenverschuivingen en chronische problemen als scoliose, lage rugklachten, heupklachten, kniepijn, voetproblemen, verzakkingen, darm-en blaasproblemen en nekklachten.


Vaak krijg je dan te horen: je been is te kort, doe maar een verhoging onder je schoen. Echter, dit stabiliseert de bekkenscheefstand, die later tot enorme heup- en lagerugklachten kan leiden. Het ‘lange’ been moet korter gemaakt worden. Door de Dorn & Breussmethode kan iedereen zijn benen op gelijke lengte houden!


 


 


CONTACT

Adres: Voorstraat 14 | 9291 CK | Kollum

Telefoon: +31 (0)6 305 852 97

Openingstijden

Maandag: 08.30 – 16.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 17.00 uur
Woensdag: 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 16.00 uur

© Massagepraktijk Dimension